preskoči na sadržaj

Osnovna škola Grigora Viteza Zagreb

Login
NASTAVA NA DALJINU
Razredna nastava Predmetna nastava PSP
1.a    1.b 1.c 5.a    5.c PSP1   PSP2
2.a    2.c 6.a    6.c PSP3   PSP4
3.a    3.b  3.c 7.a    7.c PSP5   PSP6
4.a    4.b  4.c 8.a    8.b PSP7   PSP8  PSP9
POVEZANI ZAJEDNIŠTVOM
HIMNA ŠKOLE
TEKST
MATRICA
NOTE
PLESNI KORACI
PSIHO KUTIĆ

PEDAGOŠKI KUTIĆ

KUTIĆ ZA BUDUĆE PRVAŠIĆE

VELIKI ODMOR

Kalendar
« Svibanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Kalendar rada šk.god. 2019./2020.

Veliki kalendar

Mali kalendar

JELOVNIK

 
Anketa
Kad te u školi ispituju, događa li ti se često da zbog treme ne možeš pokazati sve što znaš? [ Ako je odgovor DA, klikni na sliku ispod - uspješno učenje]Kako da učenje ne bude mučenje

 

RASPORED ZVONA
1. sat 8.00 – 8.45
2. sat 8.55 – 9.40
3. sat 9.50 – 10.35
4. sat 10.40 – 11.25
5. sat 11.30 – 12.15
6. sat 12.20 – 13.05
7. sat 13.10 - 13:55
1. sat 14.00 - 14.45
2. sat 14.55 - 15.40
3. sat 15.45 - 16.30
4. sat 16.40 - 17.25
5. sat 17.30 - 18.15
6. sat 18.20 - 19.05
ŠKOLSKI LIST

 

MUP Red button

MUP CRVENA TIPKA

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 23. 11. 2011.

Ukupno: 202918
Ovaj mjesec: 11282
Ovaj tjedan: 1332
Danas: 76
vijesti
Upute roditeljima
ANA BAJO / datum: 24. 5. 2020. 14:00

Poštovani roditelji,

Povratkom učenika u školu molimo vas da s posebnom pažnjom pročitate upute kako bismo svima osigurali najbolje i najsigurnije uvjete.

 • Rad u školama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima uz poštovanje Uputa HZJZ-a smatra se jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao i rad od kuće, odnosno ostanak kod kuće te se omogućuje uključivanje sve djece u škole.
 • Roditelji/skrbnici ne moraju dovoditi djecu u škole, ako ih dovode, ne ulaze u školsku zgradu osim u krajnjoj nuždi, već dolaze do ulaza pri čemu zadržavaju distancu od najmanje 1,5 metra u odnosu na druge roditelje/skrbnike i djecu.
 • Sukladno odluci roditelja, učenici u školu dolaze sami, organiziranim prijevozom ili u pratnji roditelja, kao što bi dolazili da nema epidemije. Kod djece učenika koje roditelji žele dovoditi i odvoditi iz škole, molimo roditelje da uzmu u obzir sljedeće:
  • koja dovodi dijete u ustanovu treba izbjegavati ulazak u ustanovu te koliko je moguće držati razmak od drugih osoba,
  • u pratnji jednog djeteta ne smije biti više od jedne odrasle osobe,
  • kada je moguće, pokušajte organizirati da u pratnji djeteta uvijek bude ista osoba ili se izmjenjuju dvije odrasle osobe,
  • kada je moguće, u pratnji djeteta treba biti odrasla osoba koja živi u istom kućanstvu
 • Roditelji se ne okupljaju na ulazu u školsku zgradu.
 • Roditelji/skrbnici dužni su izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u školu te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete u školu, već se javljaju telefonom ravnatelju škole i izabranom pedijatru/liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju djeteta. Djeca sa znakovima drugih zaraznih bolesti također ne dolaze u ustanovu.
 • Svaki dan prije odlaska u ustanovu roditelj će u djetetovu bilježnicu upisati  vrijednost izmjerene temperature kod djeteta. Bilježnicu dijete donosi sa sobom u ustanovu, na uvid učitelju.
 • Roditelj/skrbnik treba se upoznati s Uputama HZJZa u cjelini.
 • Roditelji su značajna karika u krugu povjerenja za učenje, ali i za podršku učeniku u općem razvoju, usvajanju vrijednosti i odgoja u cjelini.

Ravnateljica Vlatka Kovač

                                                                           


[OPŠIRNIJE]Obavijest o pregledima za upis u prvi razred školske godine 2020./2021.
ANA BAJO / datum: 21. 5. 2020. 16:53

Poštovani roditelji,

pregledi za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta doraslog za upis u prvi razred za školsku godinu 2020./2021. u školama se provode od 25.5.2020. S obzirom da će se postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u 1. razred osnovne škole vršiti i nakon roka utvrđenog Pravilnikom, upisi u prvi razred provoditi će se mimo ranije određenih datuma (4., 5. i 6. lipnja). Po preporuci Gradskog ureda za obrazovanje od 11. svibnja 2020.  sve aktivnosti vezane za upis djece u prvi razred obavljati će se istovremeno. Procjene psihofizičkog stanja djeteta  i upis djeteta u prvi razred izvršiti   će se prema unaprijed utvrđenom rasporedu.

Molimo roditelje upisnog područja naše škole da se, ukoliko već nisu, jave na broj  01/5599684  ili email tajnistvo@os-gviteza-zg.skole.hr kako bismo prikupili Vaše telefonske brojeve na koje ćemo Vas kontaktirati u svezi termina pregleda Vašeg djeteta.

Liječnički pregledi djece se već provode, te Vas molimo da zatražite termin pregleda u ambulanti Školske i sveučilišne medicine Odsjek Trnje na broj: 01/6156-019 (parni datumi ujutro, neparni datumi poslije podne) ili na platformi www.terminko.com.

Ukoliko roditelji žele prijevremeni upis djeteta u školu, prije pregleda moraju predati pismeni zahtjev Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport kako bi dobili uvjerenje kojim djeca  mogu pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja. S obzirom da su 16.3.2020. godine obustavljene sve aktivnosti u svezi upisa djece, Ured zaprime zahtjeve i nakon roka predviđenog Pravilnikom (31.3.2020.), zaključno s 31.5.2020.

Roditelji koji žele upis u školu a  nisu na upisnom području  škole moraju predati zamolbu za upis djeteta izvan upisnog područja. Zamolbu možete preuzeti na  mrežnoj stranici škole u Kutiću za buduće prvašićehttps://padlet.com/daciprvaci/Bookmarks. Isto tako sve  nove obavijesti vezano za upis možete pratiti na navedenom linku.

POSTUPANJE RODITELJA PRILIKOM DOLASKA U ŠKOLSKU USTANOVU (sukladno preporukama HZJZ i preporukama Hrvatskog društva za školsku i sveučilišnu medicinu, 20. svibnja 2020.)

1.Molimo roditelje  da obvezno slijede upute o potrebi pridržavanja mjera zaštite; (da nisu febrilni i s respiratornim tegobama jer neće biti primljeni, samo jedan roditelj smije biti  u pratnji, dolazak u točno u zakazani  termin, mjere fizičkog distanciranja).

2. Roditelj  i dijete će prilikom ulaska u školsku zgradu proći kroz dezinfekcijsku barijeru, obavit će se mjerenje temperature i dezinfekcija ruku.

3.Provjetravanje (10 minutno) i dezinficiranje površina stola  i pribora za crtanje obvezno je iza svakog djeteta.

 

 4.Dijete samo ulazi u prostoriju za procjenu psihofizičkog stanja. Prilikom procjene psihofizičkog stanja djeteta doraslog za upis  stručni suradnici škole  provest će procjenu zrelosti djeteta za školu; (govor, grafomotorika, orijentacija, opća poučenost). U slučaju  da roditelj mora biti prisutan s djetetom, obvezna je zaštitna maska za roditelja)

4. Roditelj pri dolasku u školu donosi ispunjenu dokumentaciju potrebnu za upis djeteta u prvi razred. Dokumentacija za upis nalazi se na poveznici: https://padlet.com/daciprvaci/Bookmarks.

5. Dokumentacija za upis: 

Podcrtane dokumente potrebno je unaprijed ispuniti i donijeti na upis.

 • Upisnica
 • Preslika rodnog lista ili drugog dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB djeteta
 • Obrazac privole roditelja za korištenje OIB za potrebe upisa u e- maticu i e-imenik učenika
 • Upitnik za roditelje
 • Suglasnost roditelja za uključivanje djeteta u izbornu nastavu
 • Suglasnost Carneta za pristupanje podacima iz e-imenika učenika
 • Mišljenje  stručnog povjerenstva  o utvrđenom psihofizičkom stanju djeteta (za dijete koje se  upisuje u školu a živi izvan upisnog područja škole)
 • Zamolba za upis u školu izvan upisnog područja škole (za dijete koje se upisuje u našu školu a živi izvan upisnog područja naše škole)

 

Mišljenje stručnog povjerenstva  o utvrđenom psihofizičkom stanju djeteta za djecu s upisnog područja OŠ Grigora Viteza izdaje škola.

 

Upis djece s teškoćama

Molimo roditelje  djece s teškoćama da  nas što prije  kontaktiraju ukoliko je prijedlog školovanja neki od programa koji se provodi u našoj školi. Molimo da  za sve upite i informacije  koristite službenu adresu elektroničke pošte škole navedenu na početku ove obavijesti. Stručni suradnici škole  kontaktirat će  vas u najkraćem roku.

 

Srdačno pozdravljamo  buduće prvašiće i  roditelje te se radujemo Vašem dolasku u školu!


[OPŠIRNIJE]Preporuka za organizaciju rada
ANA BAJO / datum: 20. 5. 2020. 19:55

Poštovani roditelji,

Slijedom novih Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od 20. svibnja 2020. i Preporuka za organizaciju rada u razrednoj nastavi i uputa za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastave od 25. svibnja 2020., propisane su nove mjere nastave u školi od 25. svibnja 2020., odnosno produženi boravak i produženi stručni postupak.

Kao i do sada zadovoljit ćemo sve propisane uvjete kojima bi u najvećoj mjeri osigurali sigurnost i djece i učitelja u školi.

Molimo vas da s pažnjom pročitate Upute HZJZ-a i MZO-a koji se nalaze na poveznicama.

Preporuke MZO-a

Preporuke HZJZ-a

 

Srdačan pozdrav,

Ravnateljica Vlatka Kovač


[OPŠIRNIJE]Povezani zajedništvom - ocjena projekta
ANA BAJO / datum: 18. 5. 2020. 09:00

Dragi učenici,

prošli smo tjedan proslavili Dan škole i time završili projekt Povezani zajedništvom. Tijekom šest tjedana trajanja projekta povezali ste se na razini obitelji (jer su vam i vaši dragi roditelji te braća i sestre nerijetko pomagali u snimanju vaših točaka), na razini razreda (jer su vaši zasebni radovi činili razredni video) te, u konačnici, na razini škole (jer je od vaših razrednih videa napravljen finalni spot za Himnu škole).

Hvala svim učenicima koji su sudjelovali i tako podržali ideju ovog projekta. Pokazali ste veliku kreativnost i radost, izmamili osmijehe na lica mnogih i dokazali da se sve može kad se hoće. Posebna pohvala ide svima onima koji su se držali svih zadanih smjernica projekta (vremenski rok, tema, način sudjelovanja, tehničke smjernice) i tako kroz kreativnost istovremeno pokazali odgovornost i ozbiljnost.

Žao nam je što nisu svi prepoznali važnost vrednovanja tuđeg truda i ispunili anketu. Ipak, unatoč izbjegavanju završne obveze glasanja, rezultati ankete bili su posve jasni i pobjednici su zasluženo osvojili prva mjesta. Na tome im od srca još jednom čestitamo.

U nadi da se na greškama uči, da svakodnevno rastemo stječući nova iskustva, gradeći odgovornost prema sebi i drugima te učvršćujući kolegijalnost  i zajedništvo, pozdravljamo vas do nekog novog projekta te pozivamo i one koji, nažalost, u ovom projektu nisu sudjelovali da se odvaže uključiti i steći neka nova iskustva, odnosno stvoriti trajne uspomene.

Organizatorice projekta: Ana Bajo, Tea Celić, Ružica Filipović, Antonija Radoš


[OPŠIRNIJE]Odabrani najbolji i nagrađeni spotovi!
ANA BAJO / datum: 15. 5. 2020. 13:07

Povodon Dana škole premijerno je izvedena himna škole i proglašeni su najbolji spotovi u tri kategorije.

Najbolji spotovi:

Razredna nastava - 2.a razred

Predmetna nastava - 8.b razred

Posebni razredni odjeli - Niži c razredi

Čestitamo pobjednicima koji će za nagradu posjetiti Adrenalinski park, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju.

Pogledajte završni spot nastao kao produkt svih razrednih spotova!


[OPŠIRNIJE]Dan škole
ANA BAJO / datum: 13. 5. 2020. 11:25

Dragi učenici, poštovani roditelji,

S veseljem vas obavještavam da će svečana premijera spota škole povodom Dana škole biti u petak 15.svibnja u 12.00 sati na poveznici.

Pozivam vas da svi zajedno pogledamo spot nastao tijekom projekta Povezani zajedništvom i da saznamo čiji su razredni spotovi najbolji te tko će posjetiti adrenalinski park!

Želimo da naše zajedništvo nastavimo i zajedničkim gledanjem spota u što većem broju!

Ravnateljica Vlatka Kovač


[OPŠIRNIJE]Glasanje za najbolji spot
ANA BAJO / datum: 8. 5. 2020. 13:00

Dragi naši učenici!

Od danas započinje glasanje za najbolji spot! Svi ste pozvani da glasate za vaše favorite. Svatko može glasati samo jednom, a ne može glasati za spot svog razreda.

Vašim glasovima bit će pridodani bodovi stručnog povjerenstva te će zbroj odrediti pobjednika.

Pobjednike u tri kategorije očekuje posebna nagrada – posjet adrenalinskom parku!

Pozivamo vas da svojim glasom izaberete najbolje!  

Prilikom glasanja za najbolji spot trebali biste razmisliti prati li spot sve navedene smjernice dane u natječaju, s posebnom pažnjim usmjerenom na poštivanje teme u glazbenom, likovnom, dramskom ili plesnom izrazu.

Proglašenje najboljih bit će  u petak, 15. svibnja 2020. na Dan škole!

Glasat možete OVDJE.


[OPŠIRNIJE]Spotovi razrednih odjela
ANA BAJO / datum: 4. 5. 2020. 08:00

Spotove razrednih odjela, odnosno združenih skupina ćemo objavljivati od 4. do 8. svibnja na stranici Škole.

Ako je ispod razreda vidljiv logo škole, klikom na njega možeš vidjeti spot. Ako logo nije vidljiv, strpi se još koji dan. smiley

1.a

1.b

2.a

3.a

3.b

4.a

4.b

5.a

6.a

7.a

8.a

8.b

Niži c

Niži e

Viši c

Viši e i OS


[OPŠIRNIJE]Vrednovanje spotova za Himnu škole
ANA BAJO / datum: 2. 5. 2020. 10:29

Dragi učenici, u proteklom ste razdoblju vrijedno slali svoje radove nastale u sklopu projekta Povezani zajedništvom. Od njih su sastavljeni spotovi razrednih odjela, odnosno združenih skupina koje ćemo objavljivati od 4. do 8. svibnja na stranici Škole.

Od 9. do 13. svibnja na stranicama Škole bit će dostupna anketa za glasanje putem koje ćete odabrati vama najbolje radove. Upute za glasanje i ispunjavanje ankete bit će naknadno objavljene.

Osim vas radove će procjenjivati i stručni žiri (Tea Celić, prof. hrvatskog jezika, Tatjana Šikić, defektolog i Ivana Vratić, prof. tjelesnog odgoja) prema unaprijed danim smjernicama. Kriterije stručnog žirija za procjenu radova pogledajte ovdje.

Na Dan škole (15. svibnja) na stranicama Škole bit će objavljeni pobjednici natječaja u trima kategorijama (A i B odjeli razredne nastave, A i B odjeli predmetne nastave, C odjeli razredne i predmetne nastave s E i F odjelima i odgojnim skupinama).

Toga će dana biti objavljen i finalni spot za Himnu škole čime će naš projekt završiti.


[OPŠIRNIJE]Uključivanje učenika razredne nastave u nastavu u školi
ANA BAJO / datum: 1. 5. 2020. 09:05

Poštovani roditelji učenika razredne nastave,

Obzirom na najavu početka nastave u školama za učenike razredne nastave na poveznici je moguće dobiti detaljan uvid u Upute HZJZ-a .

Već u ponedjeljak obratit će vam se razrednici kako biste se mogli dodatno informirati i izjasniti o potrebi uključivanja vašeg djeteta u nastavu u školi. Važno je znati da će učenici koji krenu u školu 11. svibnja 2020. biti u organiziranoj nastavi sljedeća dva tjedna kada će se obaviti procjena uspješnosti i sigurnosti te će biti odlučeno o nastavku. Dodatna uključivanja tijekom ta dva tjedna neće biti moguća. Za sada, proučite mjere propisane od nadležnih službi, a sve pojedinosti o organizaciji i provedbi nastave u našoj školi bit će vam dostupne u ponedjeljak.

Uz zahvalu na dosadašnjoj suradnji i razumijevanju,

Lijep pozdrav,

                                                                                                                                              Vlatka Kovač, ravnateljica


[OPŠIRNIJE]Istražujemo na daljinu
ANA BAJO / datum: 23. 4. 2020. 08:10

Tijekom provođenja nastave na daljinu, na satovima biologije, učenici sedmog i osmog razreda imali su zadatak istraživati na internetu i napraviti PP prezentacije s temom svojeg istraživanja. Sedmaši su istraživali o kardiovaskularnim bolestima, a osmaši o dobrovoljnom darivanju krvi u Republici Hrvatskoj. Rezultat njihova rada je mnoštvo vrlo dobrih prezentacija, a prof. Gemić i prof. Filipović odabrale su dvije najbolje koje možete i vi pogledati. Autor prezentacije o kardiovaskularnim bolestima  je Lena Čuraković, a prezentaciju o darivanju krvi napravila je Morana Svetina.


[OPŠIRNIJE]Mali slikovni priručnik
ANA BAJO / datum: 22. 4. 2020. 09:20
Poštovani roditelji grupa naših učitelja pripremila je  niz  praktičnih savjeta koji  vam mogu koristiti u radu s djecom u danima nastave na daljinu. 
 

https://www.flipsnack.com/kristina323/nastava-na-daljinu.html


[OPŠIRNIJE]Rezultati ankete
ANA BAJO / datum: 21. 4. 2020. 18:10

Zahvaljujemo svim učenicima i roditeljima koji su ispunjavali anketni upitnik o nastavi na daljinu. Zaključno možemo reći da je većina učenika i roditelja zadovoljna izvođenjem nastave na daljinu. Isto se odnosi i na kvalitetu i jasnoću informacija koje dobivaju od učitelja. Analizirani podaci svakako će nam biti putokaz u daljnjem radu u nastavi na daljinu.

 Sažetke odgovora učenika na pojedina pitanja možete pogledat ovdje, a sažetke odgovora roditelja ovdje.


[OPŠIRNIJE]Sretan Uskrs
ANA BAJO / datum: 11. 4. 2020. 07:36


[OPŠIRNIJE]Proljetni praznici
ANA BAJO / datum: 10. 4. 2020. 15:55

Dragi učenici, poštovani roditelji,

pred nama su proljetni praznici i malo odmora od vrijednog i predanog rada. Proljetni praznici trajat će od 14. – 17. travnja, a s nastavom ponovo krećemo u ponedjeljak 20. travnja 2020. po A rasporedu.

U tjednu koji slijedi predviđamo odmor od školskih zadataka i rada na računalu.  U tom tjednu neće biti nastave, zadaća niti dnevne komunikacije s učiteljima. Ipak, kako ćemo ove praznike uglavnom provoditi u užem obiteljskom krugu bilo bi dobro da učenici zadrže strukturu i popune dio vremena. Naš je prijedlog da zajedno uživate u dolazećim blagdanima, a da svoju djecu uključite u domaće poslove. Uz to, kao što već znate, Škola se priprema za proslavu svog dana na posebno kreativan način. Svaki će učenik tijekom praznika snimiti jedan mali dio spota razreda. Molimo vas da im budete podrška. U dogovoru s učiteljima učenici mogu ponavljati naučeno na TV školi ili sudjelovati u različitim kreativnim zadacima. Mnogi od njih objavljeni su i na webu škole.

Želimo vam svima mira u obiteljima i da se uskoro svi vidimo!


[OPŠIRNIJE]Nastava na daljinu
ANA BAJO / datum: 10. 4. 2020. 09:01

  Ima jedna škola

  na Krugama joj adresa.

  U tišini dane broji

  i ponosna stoji.

 

  Prije četiri tjedna

  kao šipak puna učenika bila.

  A sada..

  sve ih je korona skrila.

 

  Ne vide se, ali se čuju

  internetom i timom zadaće putuju.

  Na daljinu nastavu odrade

  i nova stabla znanja sade.

 

Jasna Romich-Jurički


[OPŠIRNIJE]Povezani zajedništvom
ANA BAJO / datum: 8. 4. 2020. 08:00

Svim učenicima naše škole, koju oni jako vole, važna obavijest se daje da bi znao svak:

VODIMO TE U ADRENALINSKI PARK!

Ne, nije šala, stoga pažljivo čitaj pa imaš li pitanja, na vrijeme pitaj!

 

Dragi učenici,

pred nama je tjedan odmora od školskoga gradiva što vas vjerojatno jako veseli, a sreću je lako izraziti glazbom, plesom i crtanjem! Zato smo vam, kako bismo vas zabavili i probudili vašu kreativnu stranu, odlučili predstaviti jedan izazov!

Nastava na daljinu osvijestila nam je koliko zapravo volimo školu i ljude koji u njoj, zajedno s nama, provode svoje vrijeme. Sada ne možemo fizički biti s njima u zajedničkom prostoru, ali možemo se povezati pjesmom, sviranjem, plesanjem i crtanjem u zajedničkom cilju – izradi spota za himnu naše škole. Time bismo ujedno dali i doprinos proslavi Dana škole koji obilježavamo 15. svibnja. Svatko od nas važan je dio cjeline i zato je vrijedan i njegov udio u cijeloj ovoj kreativnoj priči. Evo kako ona glasi.

 

Na stranicama Škole objavljena je dobro vam znana Himna škole uz pripadajući tekst, matricu i notni zapis.

Vaš je prvi zadatak poslušati je.

Nakon slušanja razmislite što vas najviše veseli i u čemu ste najbolji – u sviranju, pjevanju, plesanju ili slikanju.

Imate odgovor? Odlično! Onda uzmite mobitel u ruke, očistite prozorčić za kameru, razvucite osmijeh i snimite video na jedan od ponuđenih načina:

1.GLASOVNO – pjevajte, repajte ili recitirajte Himnu škole

a) PJEVANJE UZ MATRICU: Ako želiš snimiti kako pjevaš Himnu škole, detaljne upute pročitaj ovdje.

b) REPANJE HIMNE ŠKOLE: Ako želiš snimiti kako repaš Himnu škole, detaljne upute pročitaj ovdje.

c) RECITIRANJE HIMNE ŠKOLE: Ako želiš snimiti kako recitiraš Himnu škole, detaljne upute pročitaj  ovdje.

2. INSTRUMENTALNO – sviraj himnu Škole

Ako želiš snimiti kako sviraš na svom instrumentu Himnu škole, detaljne upute pročitaj ovdje.

3. U SLIKAMA – nacrtaj, naslikaj, izradi od kolaža rad kojim ćeš prikazati kako ti vidiš svoju školu

Ako želiš sudjelovati u likovnom izričaju Himne škole, detaljne upute pročitaj ovdje.

4. PLESNO, POKRETOM – smisli svoje plesne pokrete ili prati zadane

Ako voliš plesati i s lakoćom smišljaš i povezuješ plesne pokrete i korake, detaljne upute pročitaj ovdje.

 

Sviđa vam se zadatak? Već ste odlučili što ćete, ali ne znate koliko imate vremena? Čitajte dalje!

Svoje snimljene ili fotografirane radove morate poslati najkasnije do 20. travnja 2020. (ponedjeljak). Imate dovoljno vremena, no nemojte čekati zadnji čas!

Vaši će razrednici/razrednice ili netko od učenika viših razreda pregledati sve pristigle radove i prema uputama u jednostavnom programu do 1. svibnja 2020. montirati zajednički, cjeloviti video na razini razreda.

Video uradci svih razreda bit će objavljeni na web stranici Škole.

I tko će onda ići u adrenalinski park?

Na stranici Škole bit će otvorena online anketa u kojoj će se moći glasati za najbolji video uradak. Onaj razred čiji video prikupi najviše glasova osvojit će odlazak u adrenalinski park!

Još uvijek razmišljate? Ne gubite vrijeme! Možda baš  video vašeg razreda osvoji najviše glasova! Vrijedi se potruditi i prihvatiti izazov, zar ne?

Odlučili ste prihvatiti izazov, puni ste volje i ideja i taman kad pripremite sve za provedbu zadatka uočite da vaši roditelji pokušavaju isto? Ne brinite! Nemojte ih odgovarati od njihova nauma jer i za njih imamo važnu poruku!

Dragi roditelji, žalostan je čovjek u kojem nije ostalo ništa dječje, i zato potpuno razumijemo ako se i vi želite priključiti izazovu. Slijedite navedena pravila i probudite dijete u sebi! Svoje radove možete slati na adresu razrednicima.  

Veselimo se zajedništvu i s nestrpljenjem očekujemo vaše radove!

Preostaje nam još samo službeno otvoriti natječaj, stoga:

Kreativan budi, nagrada se nudi!


[OPŠIRNIJE]Povezani zajedništvom
ANA BAJO / datum: 7. 4. 2020. 08:00

Povezani zajedništvom.pptx


[OPŠIRNIJE]Povezani zajedništvom
ANA BAJO / datum: 6. 4. 2020. 08:00


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju