preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica


Brojač posjeta
Ispis statistike od 23. 11. 2011.

Ukupno: 44413
Ovaj mjesec: 3
Ovaj tjedan: 82
Danas: 3
vijesti

Potpisivanje prijavnica

VAŽNO !

Potpisivanje prijavnica za 8. razrede je 9. 7. (četvrtak) od 9:00h do 12:00h.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 6. 7. 2015. 11:25

Podjela svjedodžbi učenicima 4.a

Podjela svjedodžbi učenicima 4.a razreda održat će se u srijedu 8.7.2015. u 9:00 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 5. 7. 2015. 12:29

Sretno osmaši!

Danas je održana svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda.

Nagrađene učenice i učenici:

  • Za odličan uspjeh - 5.0 kroz cijelo osnovno školovanje nagradu su dobile učenice Ivana Stilinović i Marta Pleše
  • Za humanitarni rad i izniman doprinos u humanitarnim akcijama nagradu je dobila Ljubica Marinčić
  • Nagrada za sportaša/sportašicu generacije, osoba koja se, osim sportskim uspjesima, ističe i pozitivnim odnosom prema drugima i fair-playom - učenica Ivana Ivanović
  • Nagrada „Dobri duh razreda“ zaslužuje učenik koji zrači pozitivnim razmišljanjem i vedrinom - Luka Livaja 
  • Nagrada za „Učenika/učenicu generacije“ dobiva netko tko osim odličnog uspjeha, ima osobine iznimnog prijatelja spremnog na pomoć, pozitivnog odnosa prema drugima, i bez čijeg pozdrava „Ugodan vikend i odmorite se“ profesori petkom ne odu kući – učenik Ivan Benčić

Donosimo govor Dore Mihalić, te filmić koji su napravili Jana Tanković i Stjepan Gašparić.

Dragi moji prijatelji! Dragi moji profesori i roditelji! Prošlo je 8 zajedničkih godina odrastanja, učenja, druženja te ponekih gluposti. Došli smo u školske klupe mali, krezubi, zaigrani... Zaigrani smo, na neki način,još i sada. To najbolje znaju naše razrednice i naši profesori. Oni su ti s kojima smo usvojili nove vještine i stjecali nova iskustva. Bili su tu kada nam je trebala pomoć, bodrili su nas u svladavanju novoga gradiva i poticali nas na stalno napredovanje. Želimo im od srca zahvaliti! Posebno se zahvaljujemo našim razrednicama Mileni i Mirelli koje su uvijek bile tu za nas i bdjele nad svakim našim problemom. Hvala vam naše drage raske! Tu su i roditelji koji su nas brižno pratili na ovome putu. Ponekad bi ih razočarali kad bi se vratili kući sa informacija. Ali i to je dio odrastanja. Hvala im što su bili uz nas! A vi dragi moji prijatelji, došli smo na kraj osmogodišnjeg zajedničkog puta. Sretni smo što smo uspješno završili osnovnu školu, a tužni zbog kraja zajedničkih školskih dana, druženja i izleta... Iako smo bili jako tužni kada su nas u 5. razredu razdvojili, ipak smo kroz više razrede prošli kao jedan razred. Imamo brojne zajedničke trenutke koje ćemo pamtiti zauvijek,maturalac, izleti... Bili smo super razred, 8.a i 8.b, podržavali smo se , pomagali si međusobno, družili se. Nadam se da ćemo se i dalje družiti, da ćemo uvijek ostati zaigrani kakvi smo došli u 1. razred, a kakvi smo pomalo i danas. Najvrjednija i najljepša zajednička sjećanja ćemo zauvijek ponijeti sa sobom. Hvala vam, dragi moji, što ste bili dio moga djetinjstva! Želim vam svima sve najbolje!

Svim osmašima želimo puno uspjeha u životu!

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 29. 6. 2015. 20:48

Svečana podjela svjedodžbi

Svečana podjela svjedodžbi učenicima 8. razreda bit će u ponedjeljak 29. 6. 2015. u 18:00 sati.

Podjela svjedodžbi ostalim učenicima bit će 1. 7. 2015. u 8:00 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 26. 6. 2015. 11:20

Dodjela nagrade

U petak, 12.6.2015., našim je učenicama 3.a, Ani, Tini i Melanie dodijeljena nagrada Turističke zajednice grada Zagreba u okviru ekološko-edukativnog projekta VOLIM ZAGREB 2015. za osvojeno 1. mjesto na natječaju za najbolji likovni rad na temu ZELENI ZAGREB. Dodjeli su nazočile i ravnateljica škole Vlatka Kovač i njihova mentorica Vanessa Golubić. Učenice su posebno pohvaljene za kreativnost i maštovitost likovnog izričaja. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 17. 6. 2015. 16:37

Učenička prezentacija Likovne kolonije

Tin. B. i Bruno. P. iz 6.a razreda napravili su kratku prezentaciju o Likovnoj koloniji. Prezentaciju možete vidjeti ovdje:

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 17. 6. 2015. 14:18

OTVORENI DANI U OŠ GRIGORA VITEZA

OTVORENI DANI U OŠ GRIGORA VITEZA

Na otvorene dane naše škole 28. svibnja 2015. mogli su dolaziti roditelji, bake i djedovi i ostali prijatelji škole. Oni su obilazili sate nastave i promatrali što radimo mi učenici i kako je sat pripremio učitelj-profesor ili profesorica iz pojedinih nastavnih predmeta. Uvjerili su se na licu mjesta koliko smo aktivni na satu, kako pratimo nastavu, slušamo li profesore ili općenito jesmo li dovoljno ozbiljni na satima.

DAN ŠKOLE

Taj dan 29. svibnja, dakle na sam Dan škole, nismo imali klasičnu nastavu. To je bio projektni dan. U različitim projektima sudjelovali su učenici svih odjela. Mješali su se i grupirali učenici a i b odjela, od 1.-4. i  5.-8. razreda prema željama i sklonostima za određenu temu projekta. Surađivali su napr. učenici petog i šestog, drugog i trećeg, trećeg i četvrtog razreda.

TEME PROJEKATA

Zanimljive teme o životinjama, izumima prof. Baltazara, vrstama biljaka i muzeja do onih malo ozbiljnijih: o znanosti, zdravlju, očuvanju okoliša, o povijesti Olimpijskih igara, ilegalnoj imigraciji, gladi i nejadnakosti među ljudima na cijelom našem planetu, o globalizaciji događaja i zajedničkoj borbi svih zemalja za očuvanje mira, solidarnosti u elementarnim nepogodama, zaštiti slabijih i invalidnih članova društva.
Rad učenika u likovnim radionicama i njihove slike ,crteži i skulpture ukrašavali su zidove škole od prizemlja do drugog kata.

PREZENTACIJE

Učenici su izrađivali plakate i pripremali se za usmenu prezentaciju svog projekta. Svaki je učenik opisivao svoj zadatak u projektu.
Bilo je zanimljivo slušati prezentacijske i komunikacijske vještine pojedinih učenika, njihova istraživanja i znanja o određenoj temi.

SPORTSKI I ZABAVNI DIO

Na kraju  prezentacija o projektima održala su se sportska natjecanja u malom nogometu za dečke i košarci za cure. To je bio najbučniji dio Dana škole ispunjen navijanjem i skandiranjem.
Učitelji i učenici su se okupili na dvorištu škole oko roštilja koji je organizirao i priredio vrijedni domar škole uz ravnateljicu koja je podržala i finacijski pomogla piknik na dvorištu.


Novinar:  Karlo Babić, učenik 6.a razreda

Više slika možete pronaći u foto-galeriji.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 16. 6. 2015. 17:54

Prvo mjesto na likovnom natječaju „Volim Zagreb“

Učenice 3.a naše škole: Tina Tomašić, Ana Budimlija i Melanie Belobrajdić osvojile su prvo mjesto na likovnom natječaju Turističke zajednice grada Zagreba na temu „VOLIM ZAGREB-ZELENI ZAGREB“. Čestitamo našim curkama i njihovoj mentorici učiteljici Vanessi!

 

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 10. 6. 2015. 20:22

Škola u prirodi 1.6. – 5.6.2015., Crikvenica

Od 1.-5.6.2015. učenici 3.a, 3.b, 4.a i 4.e bili su u školi u prirodi u Crikvenici, u dječjem odmaralištu Stoimena. Prolazeći kroz brojne aktivnosti, radionice i posjete kulturno-povijesnim ustanovama djeca su u najboljem svjetlu predstavila sebe, svoje obitelji, a pogotovo svoju školu. Ovo su neki od doživljaja u tih nezaboravnih 5 dana.
 

Moj doživljaj iz Crikve

U Crikvenici mi je bilo jako lijepo. Išao sam na otok Krk dva puta: jednom u Bašku, a drugi put na Vrbnik. Moji prijatelji su išli na poučnu stazu, ali ja nisam mogao ići jer me je malo bolio trbuh. Išao sam se i kupati. Bio sam u Senju i posjetio Muzej grada Senja i tvrđavu Nehaj. U Muzeju grada Senja je bilo puno starih predmeta. U jednoj prostoriji je bio brod i čuo sam kako se taj brod negdje zabio i da su se u njima vozile amfore. U tvrđavi Nehaj sam čuo da je bila izgrađena kako bi se iz nje pucalo na neprijatelje i da bi se ratnici zaštitili od neprijatelja. Čuo sam i kako je bilo potrebno uništiti 12 crkava da bi se prikupilo kamenje da se izgradi tvrđava Nehaj. Na Krku, u Jurandvoru sam čuo nešto o Baščanskoj ploči. Čuo sam kako se otkrilo da nije dovršena i da se kopalo kako bi se pronašao drugi dio, ali našlo se samo nekoliko dijelova i tako se dokazalo da se drugi dio razbio. Na Vrbnik sam išao brodom koji se zvao Elizabet. Tamo sam prošao kroz najužu ulicu na svijetu koja se zove Klančić. Ušao sam u crkvu koja ima 6 oltara i jedan glavni. Čuo sam kako stavljaju šampanjac u more i tamo ga drže nekoliko godina. Kada ga izvade prodaju ga za 200 eura.

Bilo mi je tako lijepo i nije mi se dalo vraćati kući.

Antun Juriša, 3.b

 

 

 
  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 9. 6. 2015. 21:31

Odmorko ljeto 2015.

Kliknite na sliku za veću verziju plakata.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 8. 6. 2015. 20:41

Važna vijest za osmaše

Na upisi.hr objavljena je važna brošura vezana za upise u srednju školu. Svi osmaši neka ju svakako pročitaju. Brošura se također nalazi i na stranicama naše škole pod upisima u srednju školu.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 21. 5. 2015. 20:25

Upute o povratu školskih udžbenika i obavijest o besplatnim udžbenicima Vijest ima dokument u privitku

Uputa o povratu školskih udžbenika

1. Svi učenici koji su za školsku godinu 2014./2015. dobili besplatne udžbenike, obvezni su ih čuvati te ih zadnji dan nastave vratiti u školu neoštećene/neuništene. 

2. Učenici koji će u školskoj godini 2014./2015. polaziti program dopunskog rada te polagati popravne ispite, dodijeljene besplatne udžbenike obvezni su školi vratiti neoštećene/neuništene po okončanju navedenih aktivnosti, a učenici koji idu na popravni ispit najkasnije sljedeći dan po okončanju popravnog ispita.

3. U privitku prilažemo popis udžbenika koje su učenici dužni vratiti u školu.

4. One udžbenike koji se ne nalaze na popisu (radne bilježnice, radni udžbenici, radni priručnici, radni materijali), učenici mogu donijeti u zasebnoj vrećici i bit će svrstani u stari papir.

Obavijest o nabavi besplatnih udžbenika za školsku godinu 2015./2016.

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport poslao nam je sljedeći dopis:

„Grad Zagreb osigurat će i u školskoj godini 2015./2016. besplatne udžbenike za učenike osnovnih škola kojima je osnivač Grad Zagreb …“

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 21. 5. 2015. 20:02

Odluka o upisu u srednje škole

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta donio je 8. svibnja 2015. godine Odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2015./2016.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 13. 5. 2015. 09:20

Upisi u srednje škole

Objavljen je Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole s popisom predmeta posebno važnih za upis.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 7. 5. 2015. 15:52
» Arhiva naših vijesti    
 


HIMNA ŠKOLE


KOLIKO JE SATI?


RASPORED ZVONA
1. sat 8.00 – 8.45
2. sat 8.50 – 9.35
3. sat 9.45 – 10.30
4. sat 10.35 – 11.20
5. sat 11.25 – 12.10
6. sat 12.15 – 13.00
7. sat 13.05 - 13.50
1. sat 14.00 - 15.50
2. sat 14.55 - 15.40
3. sat 15.45 - 16.30
4. sat 16.40 - 17.25
5. sat 17.30 - 18.15
6. sat 18.20 - 19.05

Kalendar
« Kolovoz 2015 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Kalendar rada šk.god. 2014./2015.


JELOVNIK

 

KURIKULUM 2014./2015.


Godišnji plan i program


OGLASNA PLOČA

Anketa
Kad te u školi ispituju, događa li ti se često da zbog treme ne možeš pokazati sve što znaš? [ Ako je odgovor DA, klikni na sliku ispod - uspješno učenje]
Kako da učenje ne bude mučenje

 


ŠKOLSKI LIST

 

preskoči na navigaciju