preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica


Brojač posjeta
Ispis statistike od 23. 11. 2011.

Ukupno: 42263
Ovaj mjesec: 1846
Ovaj tjedan: 173
Danas: 1
vijesti

Dan škole

Dragi učenici, drage učenice, poštovani roditelji,

pozivamo vas da zajedno proslavimo
“DAN OŠ GRIGORA  VITEZA“,
28.  i 29. svibnja  2015. godine
brojnim i zanimljivim  aktivnostima!

S veseljem vas očekujemo!

Za detaljan raspored događanja kliknite na poveznicu "opširnije".

Učenici i učitelji OŠ Grigora Viteza i ravnateljica OŠ Grigora Viteza,

mr. sc. Vlatka Kovač

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 25. 5. 2015. 13:55

Petak

Poštovani roditelji,

Obzirom da u sklopu obilježavanja Dana škole, u četvrtak 28.5. i petak 29.5. imamo posebnu organizaciju rada i brojne i zanimljive aktivnosti, želimo vas obavijestiti da u petak 29. 5. 2015. sve aktivnosti, a time i produženi boravak i produženi stručni postupak završavaju u 13.00. sati.

Još jednom vas pozivamo da nam se pridružite kako bi zajedno obilježili Dan škole.

Ravnateljica:
Vlatka Kovač, mr.sc.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 26. 5. 2015. 15:27

Važna vijest za osmaše

Na upisi.hr objavljena je važna brošura vezana za upise u srednju školu. Svi osmaši neka ju svakako pročitaju. Brošura se također nalazi i na stranicama naše škole pod upisima u srednju školu.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 21. 5. 2015. 20:25

Upute o povratu školskih udžbenika i obavijest o besplatnim udžbenicima Vijest ima dokument u privitku

Uputa o povratu školskih udžbenika

1. Svi učenici koji su za školsku godinu 2014./2015. dobili besplatne udžbenike, obvezni su ih čuvati te ih zadnji dan nastave vratiti u školu neoštećene/neuništene. 

2. Učenici koji će u školskoj godini 2014./2015. polaziti program dopunskog rada te polagati popravne ispite, dodijeljene besplatne udžbenike obvezni su školi vratiti neoštećene/neuništene po okončanju navedenih aktivnosti, a učenici koji idu na popravni ispit najkasnije sljedeći dan po okončanju popravnog ispita.

3. U privitku prilažemo popis udžbenika koje su učenici dužni vratiti u školu.

4. One udžbenike koji se ne nalaze na popisu (radne bilježnice, radni udžbenici, radni priručnici, radni materijali), učenici mogu donijeti u zasebnoj vrećici i bit će svrstani u stari papir.

Obavijest o nabavi besplatnih udžbenika za školsku godinu 2015./2016.

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport poslao nam je sljedeći dopis:

„Grad Zagreb osigurat će i u školskoj godini 2015./2016. besplatne udžbenike za učenike osnovnih škola kojima je osnivač Grad Zagreb …“

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 21. 5. 2015. 20:02

Radio drame

U PB- 3.a i 3.b razreda, učenici su snimali radio drame pod vodstvom učiteljice Spomenke.


 

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 21. 5. 2015. 19:44

Muzej uspomena u OŠ Grigora Viteza

Posjet bivših ravnatelja

U travnju 2015. posjetili su nas umirovljenici, bivši ravnatelji osnovnih zagrebačkih škola. Članovi su Kluba prosvjetnih djelatnika Grada Zagreba. Bave se različitim aktivnostima: planinare, posjećuju izložbe, sudjeluju na različitim tribinama te odlaze u osnovne škole i prenose svoja bogata iskustva. U pratnji ravnateljice naše škole, mr. sc. Vlatke Kovač, obišli su nekoliko redovnih razrednih odjela, a poseban su interes pokazali za odjele s učenicima koji sporije napreduju zbog svojih problema u ponašanju, hiperaktivnosti, poremećaja pažnje i koncentracije te smanjenih kognitivnih sposobnosti. „Male skupine učenika u razrednoj nastavi podučavaju edukacijski rehabilitatori, a u višim odjelima nastavu provode predmetni učitelji koji prlagođavaju programe za svakog pojedinog učenika“, objašnjavala je ravnateljica.

Bivši ravnatelji u muzeju Duh starih vremena

Posjet muzeju starina

U to je vrijeme učiteljica Lidija Iveković, prof. defektolog, u svom razredu (3.e) otvorila muzej starih predmeta iz prošlog stoljeća, a neki sežu i u 19. stoljeće. Muzej su posjetili svi učenici škole, a danas su došli i bivši ravnatelji koji su se oduševili idejom o otvaranju muzeja starina u jednoj običnoj učionici.

Obitelj Iveković

Voditeljica muzeja predstavila je zbirku predmeta i objasnila nam da većina izložaka pripada obitelji Iveković. Tom rodoslovnom stablu pripada i naš poznati slikar Oton Iveković. „Ivekovići su se doselili iz sela Ripič, nedaleko Bihaća u Bosni. Pred najezdom Turaka Ivekovići se naseljavaju u Hrvatskom zagorju te su dobili nadimak Repec, prema selu odakle su došli“, objašnjava nam prof. Lidija.

Eksponati za gospodu i seljake

Fini porculan i uporabni predmeti od tankog stakla

Porculanski tanjuri i srebrno suđe

Cijela učionica bila je puna raznovrsnih predmeta. Bilo je tu svega i svačega: od ukrasnih i uporabnih predmeta do starih osobnih dokumenata kao što su putovnice, vojne knjižice, stare svjedodžbe iz 1900. godine i crteža obiteljskog stabla na pergamentu. Mi mladi novinari gledali smo u čudu predmete i pitali se čemu služe i koliko su stari. Objašnjavala nam je prof. Lidija te učitelji ravnatelji koji su s nama razgledavali izložbu. Stari satovi, stare knjige i stripovi, kristalne čaše, servis Rosental od porculana, odjeća i modni dodaci koju je nosila aristokracija; napr. monokli, naočale koje su se koristile u kazalištu, cilindri za muškarce koji je nosila samo gospoda, damske torbice i rukavice do lakta za posjet operi i kazalištu, nakit i škrinjice za nakit. Vidjeli smo stare fotoaparate, telefone, spomenare iz 1945., herbarij iz 1964., prekrasan srebrni čajnik i ruski samovar.

Folkloristika

Na drugom kraju učionice bili su izloženi predmeti koji je koristio puk. Narodne nošnje, izvezeni ručnici s crvenim i zelenim koncem na ručno tkanom platnu, kačkani stolnjaci, kape i ženske marame, stare kuhinjske krpe koje su nekada stajale iznad štednjaka na drva i na kojima je pisalo izvezenim slovima:

Bijeli golub Pepeljugi priča da će skoro vidjet kraljevića

Ptičice poleti brzo dragom mom i reci mu da ga ljubim dušom svom

Neobične stvari nepoznate namjene

Među metalnim tanjurima, loncima koji su služili za iskuhavanje bijelog rublja ugledali smo drvenu dasku s naboranim limom. „Što je to?“ pitali smo se. Naravno, u to doba nije bilo perilica rublja; za pranje rublja služila je upravo ta daska s limenom naboranom pločom po kojoj se trljalo rublje. Bake su govorile: “Idem izrifljati veš“ i zato se zvala rifljača, a prale su sapunom koji se radio od svinjske masti i pepela. Prepoznali smo peglu, ali nismo znali kako može peglati. Jedna bivša umirovljena profesorica rekla nam je da se unutra stavljao žar koji je ugrijao peglu.

A tek igračke! Drvene i obojane živopisnim bojama: ptičica na kotačima koja se kotura i pritom otvara krila, drveni vlakić i drvena dječja kolica i platneni medvjedić ispunjen starim krpama. Zanimljivo je bilo gledati školski pribor: nalivpera, guščja pera, debele olovke iz Tvornice olovaka Zagreb (TOZ), daščica na kojoj se pisalo kredom; nešto kao današnji tablet ili „preteča“ tableta. Pozornost su nam privukli albumi sa značkama i poštanskim markama, stari novac i zbirke salveta te gomila crno-bijelih fotografija.

Na kraju posjeta, profesorica Lidija na gramofonu iz pedesetih godina prošlog stoljeća pustila nam je ploču Miše Kovača sa Splitskog festivala 1964. „O draga nemoj plakati!“ Svi ravnatelji glasno su zapjevali i sjetili se svoje mladosti.

Dojmovi

„Izložba je izvanredna; nas starije vraća u prošlost, a mlade uči na primjerima kako svijet i ljudi stare, ali se istodobno mijenja i napreduje.“ Izdvojili smo riječi predsjednika Udruge bivših ravnatelja osnovnih škola jer su nam se činile kao najljepši zaključak ovog susreta: „Na sljedećem sastanku Vijeća Udruge bivših ravnatelja izvijestit ćemo sve članove što smo vidjeli i kako smo uživali u muzeju uspomena i sjećanja u OŠ Grigora Viteza te predložiti da i mi pomognemo u prikupljanju starina jer kulturu i povijest čine upravo ti mali predmeti iz prošlosti. Oni su naša baština. Time pokazujemo koliko volimo i poštujemo našu tradiciju i da svatko od nas može biti ponosni baštinik hrvatske kulture i njezine povijesti.“

Učiteljica Lidija u razgovoru s učenicima

Učenici 6.a, novinari OŠ Grigora Viteza

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 17. 5. 2015. 16:29

Zagrebački energetski tjedan

Učenici naše škole sudjelovali su na manifestaciji Energetski tjedan na Trgu bana Jelačića s eksponatima koje su sami izradili na temu obnovljivih izvora energije.

         

         

         

         

  :: opširnije :: 


objavio: MAJA VALENT  datum: 16. 5. 2015. 14:56

Odluka o upisu u srednje škole

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta donio je 8. svibnja 2015. godine Odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2015./2016.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 13. 5. 2015. 09:20

Likovna kolinija

Po prvi puta u Osnovnoj školi Grigora Viteza, 8. i 9. svibnja održana je kolonija Likovnih umjetnika grada Zagreba. Likovnu koloniju svečano je otvorio 8. 5. 2015. gradonačelnik grada Zagreba gospodin Milan Bandić. Učenici nižih razrednih odjela  zajedno sa svojim učiteljicama pripremili su prigodan program. Događanja prvog dana kolonije snimanjem je popratio Carnet. Ovom zanimljivom događanju humanitarnog edukativnog karaktera, koje je trajalo dva dana, odazvalo se dvadeset umjetnika grada Zagreba. U organizaciji i pripremi kolonije uz ravnateljicu škole, Vlatku Kovač, sudjelovao je i svojim prethodnim iskustvom u pripremi događanja pridonio dobrom odazivu i uspjehu kolonije gospodin Saša Petroševski Novak, likovni umjetnik. Gospodin Petroševski se kratko osvrnuo na rad u koloniji, rekavši da je to kolonija koja se po prvi puta organizira u redovnoj školi, s tendencijom da se  proširi i na druge osnovne škole. Naglasio je dobru organizaciju, posjet svih učenika škole, vrlo otvorenu i zainteresiranu komunikaciju od strane učenika. Tijekom ova dva dana nastalo je oko četrdesetak radova, koji će ostati školi i činit će osnovni fundus škole. Pozvani likovni umjetnici samostalno su odabirali teme svojih radova, dva dana su se družili s učenicima koji su se odazvali i uvodili ih u prve prave korake likovnog stvaralaštva. Gospodin Petruševski ideju postavljanja ove humanitarno edukativne kolonije , u ambijentu školskog vrta i druženja učenika s umjetnicima, kao i upoznavanje sa novim slikarskim tehnikama ocijenio je odličnom. Rad i uključivanje u koloniju pratili su i roditelji, koji su pohvalnim ocijenili ovo neformalno druženje. Ovo naše ugodno druženje i zajedničko stvaranje djece i umjetnika popratili su i mediji.

Posebno su bili oduševljeni najmlađi učenici:
Nika, 1a , „Meni je super, crtajući smo naučili strpljenje, ako si brz slika ružno ispadne.“
Dora, 6a, „ Zabavno, upoznajemo umjetnike, razgovaramo, voljeli bi da takvih događanja bude više , ili barem sličnih.“
Bruno, 6a- „Zabavno je bilo sudjelovati na ovim radionicama.“
Vik, 7a,   „Fora, potaknut sam pozivom učiteljice, pozvao sam i prijatelja.“
Želja gđe. ravnateljice Vlatke Kovač je da i slijedeće školske godine učenicima omogući ovo ugodno i korisno druženje, učenje i stvaranje u novom ambijentu.


Višnja Cuculić, pedagoginja

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 13. 5. 2015. 09:11

Dan Europe

U petak, 8. svibnja, u palači Dverce obilježen je Dan Europe i dodjela nagrade za vizualni identite grada. Sudjelovali su učenici nižih i viših razreda naše škole izvođenjem državne i europske himne na nekoliko jezika.

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 10. 5. 2015. 22:10

Filmska grupa snimila reportažu

Filmska grupa naše škole snimila je reportažu o humanitarnoj akciji za sirotište svetog Ante u Songei koja se održala u našoj školi 25. ožujka te u kojoj je prikupljeno 4440 kuna.

U izradi su sudjelovali članovi filmske grupe: Luna Culjak 3.b, Teuta Galošić 5.a, Domenika Stanić 5.a, Sven Severec 6.a, Marta Kostelić 7.a te voditeljice: Ana Bajo, učiteljica matematike i Antonija Radoš, učiteljica 3.b.

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 8. 5. 2015. 00:06

Upisi u srednje škole

Objavljen je Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole s popisom predmeta posebno važnih za upis.

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 7. 5. 2015. 15:52

Likovna kolonija

Poštovani roditelji, učenici, susjedi i svi zainteresirani! Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na poseban događaj - Koloniju likovnih umjetnika Grada Zagreba i učenika naše škole!

Svečano otvorenje Kolonije je u petak, 08.05.2015. godine, s početkom u 16 sati a tijekom subote prijepodne će se likovno talentirani učenici družiti sa slikarima i stvarati nova likovna djela!

Svojim sudjelovanjem podržite ovaj nesvakidašnji događaj koji se po prvi puta odvija u našoj Školi te uživajte u čarobnom svijetu slikarstva i nastajanju umjetničkih djela...

    Ravnateljica:           

mr.sc. Vlatka Kovač

  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 6. 5. 2015. 14:20

Natjecanje – „More je živo“

I ove godine u našoj školi održano je natjecanje "More je živo - edukacija djece o potrebi očuvanja i zaštite Jadranskog mora". Ovo natjecanje nastavak je uspješnog istoimenog projekta kojeg provode članovi Društva za ekološka istraživanja Paks.

Natjecanje se održalo u utorak, 5. svibnja 2015. godine, a u njemu su sudjelovali učenici petog i šestog razreda.

  :: opširnije :: 


objavio: MAJA VALENT  datum: 5. 5. 2015. 09:08

Druženje uz bajke predškolaca i prvoškolaca

U četvrtak 23.4.2015. u posjet produženom boravku 1.a došao je Dječji vrtić „Vitica“ u sklopu projekta „Druženje uz bajke predškolaca i prvoškolaca". Čitali smo i ilustrirali bajku: Plesna haljina žutog maslačka Sunčane Škrinjarić. Družili smo se 1 sat. Predškolcima smo darovali školske krede te se pozdravili uz pjesmu.

Gabrijela Hankin, učiteljica u PB 1.a

 

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 29. 4. 2015. 20:14

Svjetski dan knjige i Noć knjige

23.4. smo obilježili Svjetski dan knjige i Noć knjige, a najbolji način je pozvati gosta. I to književnika Ratka Bjelčića koji je i sam bio učenik naše škole. Gost je bio zanimljiv, a pitanja učenika 5.- 8. razreda bilo je toliko da je 45 minuta bilo premalo za sve ono što su učenici htjeli saznati. Program je vodio Borna Car, a uvodni tekst je pročitao Stjepan Gašparić. Hvala gospodinu Bjelčiću na lijepom susretu.
Laila Brezak, prof.

 

 23. travnja 2015. učenici od 5.-8. razreda sudjelovali su u razgovoru s književnikom Ratkom Bjelčićem. Pisac Ratko Bjelčić predstavio nam je svoje novu knjigu „Bez memorije“. U toj knjizi priča o svom prijatelju i njegovim dogodovštinama. Dosada je pisac napisao tridesetak knjiga za djecu i odrasle kao na primjer „Siva boja tuge“ , „Švedski stol“ , „Tajna nestalih eura“, a za knjigu „Stari grafiti“ dobio je nagradu „Mato Lovrak“ 2006. godine. Najpoznatiji dječji romani su: „Izdajica“ , „Što radiš danas poslijepodne?“ , „Turbo pametan pas“ i mnogi drugi. Prve su mu knjige tiskane 2004.godine, a zatim su ga objavljivali različiti izdavači: iz Hrvatske,Slovenije i BiH. Učenici naše škole postavljali su mu brojna pitanja na koja je pisac strpljivo odgovarao.

Ratko Bjelčić završio je Osnovnu školu Grigora Viteza koju polazimo i mi. Pitali su ga je li imao curu u osnovnoj školi, u koga je bio zaljubljen, koliko je knjiga napisao, je li pisao o prijateljima iz srednje škole i fakulteta. Njegovi su odgovori bili ozbiljni ali kada je  učenik 8. razreda, Stjepan Gašparić pročitao ulomak iz priče „S Mašom na slatkaču“ iz romana „Bez memorije“ svi smo se slatko nasmijali.

Jako nam se svidio susret, razgovor s piscem, a mi učenici smo ponosni što je završio baš našu osnovnu školu.

NOVINAR:  Karlo Babić, uč. 6.a              

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 26. 4. 2015. 19:08

Čestitke prvopričesnicima

Dana 19.travnja učenici 3.c i 5.e razreda primili su sakrament Svete pričesti. Misno slavlje održano je u crkvi Krista Kralja a sakrament je prvopričesnicima podijelio velečasni Domagoj Vuletić. 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 25. 4. 2015. 17:19

Dan planeta Zemlje

Danas 22.04.2015. obilježili smo Dan planeta Zemlje. Vrijedne ručice su kredama u boji nacrtale plavi planet prepun sunca, životinja, cvijeća i poručili svima da vole Zemlju i da je treba čuvati!

Moj planet Zemlja

Planet Zemlja je jedini planet na kojem ima života. Ljudi zagađuju Zemlju s naftom, benzinom, plinom, gustim crnim dimom opasnim kao najopasniji zmaj na svijetu i s puno drugih stvari. Ako bi ljudi nastavili zagađivati Zemlju, Sunce bi se počelo povećavati kao balon kada previše napuhneš i on pukne.  Kada bi Sunce puknulo, to bi bio kraj svega. Nitko ne bi preživio tu eksploziju. Ljudi koji su bogati brinu se najviše za novac i kupnju limuzina, tvornica, skupih motora, auta i puno drugih loših stvari kao kada se dogodi požar ili još gore, rat svih zemalja. Ljudima savjetujem da rastave automobile, autobuse, tramvaje i ostalo. Ja bih od starih dijelova automobila na benzin napravio automobil na vruću vodu koji ne zagađuju Zemlju.

Filip Panijan, 2.a

Moj planet Zemlja

Moj planet Zemlja je jedini planet na kojem ima života. Neki ljudi misle kako je u životu najvažniji novac pa grade tvornice iz kojih izlaze veliki, crni dim koji je zapravo otrov. Zamislite život bez pčelica koje oprašuju cvijeće ili bez prekrasnih vodopada koji krase našu i vašu prirodu i život bez puno drugih prirodnih ljepota. Kada ljudi bespotrebno bace papir, to je kao da posjeku jedno jako vrijedno drvo koje nam daje kisik. Sve prirodne ljepote su prekrasne, ne želite valjda da ostanemo bez njih. Ljudi, ako zagađujete prirodu, ostat ćemo bez kisika.

Petra Kostelić, 2.a

PATRIK PAVLEK: Neki ljudi kao što su ekolozi brinu se za zdravlje naše Zemlje, bore se protiv zlog dima i pokušavaju uvjeriti ljude da prestanu zagađivati okoliš. Izmislio bih automobile od mjehura.

TIN MAGDIĆ: Mislim kada bi se sve zemlje udružile da bi naša planeta bila zdravija i čišća.

MARTIN ČAČKOVIĆ: Zagađivaći s tvornicama, velikim strašnim dimom i plinovima koji izgledaju kao crna čudovišta zagađuju našu prirodu i planet. Zagađivaći ne bi trebali misliti samo na novac nego na svoju obitelj i sebe.

MARTA GRAOVAC: Da nema ekologa i da ljudi sa strašnim dimom još više zagađuju, ne bi imali mora, slapove, rijeke i zelenila. Ne bi mogli vidjeti zalazak sunca zbog strašnih tvornica. To rade zločesti ljudi koji ne znaju da ne štete samo Zemlji nego i sebi. Možemo pomoći sebi i Zemlji tako da ne zagađujemo lijepi okoliš kojeg jedva više ima.

ANASTAZIJA MATOŠEVIĆ:  Zemlju zagađuju ljudi koje baš boli briga za Zemlju. Oni koji zagađuju žele više tvornica, novca, više onečišćenja, nafte, više crnih, gustih i ljutih oblaka. To žele radi bogatsva. Rješenje nisu samo ljudi koji se brinu za prirodu, već bi se i mi sami morali brinuti. Ja bih željela da svi čiste prirodu jer je to vaš i naš dom.                                                                                                  

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 22. 4. 2015. 20:55

Čestitke krizmanicima

Jučer su učenici osmih razreda naše škole primili sakrament Svete Krizme. Misno slavlje održano je u crkvi Krista Kralja a sakrament je krizmanicima podijelio monsinjor Josip Oslić

Krizmanike su za sakrament Svete Krizme pripremali njihovi vjeroučitelji Ivana Dujmović i Milena Matošević. Također su na Svetoj misi bili prisutni učitelji; Mirella Kujundžić Lujan, Laila Brezak, Ana Bajo te ravnateljica škole Vlatka Kovač.

 

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 12. 4. 2015. 09:57

Vrtlari u akciji

Proljeće je izmamilo učenike 7.c razreda  i njihovu razrednicu u školsko dvorište, kako bi posadili sadnice pelargonije koje su kupili novcem zarađenim prodajom lopoča od papira.


                                                                           

  :: opširnije :: 


objavio: MAJA VALENT  datum: 10. 4. 2015. 19:02

Druženje uz bajke predškolaca i prvoškolaca

U petak 27.3.2015. u drugi posjet produženom boravku 1.a došao je Dječji vrtić „Iskrica“ u sklopu projekta „Druženje uz bajke predškolaca i prvoškolaca". Čitali smo i ilustrirali bajku: Trnoružica braće Grimm. Za predškolce i dječji vrtić PB 1.a i učiteljica Gabrijela Hankin pripremili smo poklone: škrinjice, pisanice i čestitke za Uskrs. Družili smo se 2 sata. Na kraju smo se počastili bananama i sokom. Rastali smo se uz pjesmu Kad si sretan jer će nam ovaj susret ostati u lijepom sjećanju.

 

Gabrijela Hankin, učiteljica u PB 1.a

 

  :: opširnije :: 


objavio: ANA BAJO  datum: 9. 4. 2015. 20:03

„NAVIKE PROMIJENI I ZDRAVLJE POKRENI“

IDEMO NA SLJEME!  SUBOTA 11. TRAVNJA 2015. GODINE.

Pozivamo sve zainteresirane  učenike i njihove roditelje  da se uključe u akciju  „Navike promijeni i zdravlje pokreni“, u subotu 11. travnja 2015.  Akcija popularizira zdrave  životne navike.  Okupljanje sudionika akcije je kod  Šestinske crkve u 8.30 sati. Sudionike akcije  do Medvedgrada  će prevesti autobusi. Dalje  se nastavlja pješice do Doma Crvenog križa na Sljemenu.  Više o akciji   možete pročitati na plakatu organizatora akcije.

Za dodatne informacije obratite se prof. Amaliji Glaser Dražetić.


  :: opširnije :: 


objavio: VID IVANJEK  datum: 8. 4. 2015. 16:58
» Arhiva naših vijesti    
 


HIMNA ŠKOLE


KOLIKO JE SATI?


RASPORED ZVONA
1. sat 8.00 – 8.45
2. sat 8.50 – 9.35
3. sat 9.45 – 10.30
4. sat 10.35 – 11.20
5. sat 11.25 – 12.10
6. sat 12.15 – 13.00
7. sat 13.05 - 13.50
1. sat 14.00 - 15.50
2. sat 14.55 - 15.40
3. sat 15.45 - 16.30
4. sat 16.40 - 17.25
5. sat 17.30 - 18.15
6. sat 18.20 - 19.05

Kalendar
« Svibanj 2015 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Kalendar rada šk.god. 2014./2015.


JELOVNIK


KURIKULUM 2014./2015.


Godišnji plan i program


OGLASNA PLOČA

Anketa
Kad te u školi ispituju, događa li ti se često da zbog treme ne možeš pokazati sve što znaš? [ Ako je odgovor DA, klikni na sliku ispod - uspješno učenje]
Kako da učenje ne bude mučenje

 


ŠKOLSKI LIST

 

preskoči na navigaciju