preskoči na sadržaj

Osnovna škola Grigora Viteza Zagreb

Login
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

HIMNA ŠKOLE

ŠKOLSKI LIST

Mašta i svašta 

Priloženi dokumenti:
masta i svasta 2022.pdf

RASPORED ZVONA

 

sat

    Početak - završetak

0.

7.15  -  8.00

1.

8.00  -  8.45

2.

8.55  -  9.40

3.

  9.50   -  10.35

4.

10.40  -  11.25

5.

 11.30  -  12.15

6.

12.25  -  13.10

7.

13.15  -  14.00

8.

14.05  -  14.50

JELOVNIK

 
 

KUTIĆ ZA BUDUĆE PRVAŠIĆE

 

PSIHO KUTIĆ

PEDAGOŠKI KUTIĆ

LOGOPEDSKI KUTAK

VELIKI ODMOR

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Kalendar rada šk.god. 2020./2021.

Veliki kalendar

Mali kalendar

Anketa
Kad te u školi ispituju, događa li ti se često da zbog treme ne možeš pokazati sve što znaš? [ Ako je odgovor DA, klikni na sliku ispod - uspješno učenje]Kako da učenje ne bude mučenje

 

MUP Red button

MUP CRVENA TIPKA

Tražilica
Upoznajte nas

PRVI BE - 1.b

Ja sam Deni. Kada odrastem bit ću graditelj. Volim igrice za PS4 i igrice za tablet. Ja sam simpatičan. Volim nogomet u školi i plivanje.

Ja sam Erik. Volim igrati s prijateljima nogomet, igrati igrice, čitati moj strip bez predaha. Volim voziti moj bicikl i tjelesni u školi, košarku, volim slagati legiće i likovni u školi.  Volim jesti slatko, volim se utrkivati, volim crtati i volim prijatelje. Ne volim ništa što je za cure. Kad odrastem želim biti mađioničar i svirat u bendu. Točan sam, iskren, pametan, veseo i zaigran.

 

Ja sam Patrik. Ja volim pršut i kobasice. Dobar sam u lovljenju ribe. Kada odrastem bit ću Dalmatinac.

Ja sam Judita. Volim našu učiteljicu Antoniju. Moje vrline su da sam dobra prema drugima i da volim pomagati drugima. Moje mane su da sam ponekad lijena. Volim svoje prijatelje i prijateljice. Najbolji prijatelji su mi: Erik, Ian, Andrija, Lovro, Leo, Deni, Jure i Dominik. Kad odrastem želim biti učiteljica. Najdraži sport mi je tenis.

 

Ja sam Dominik. Volim jest batak. Još se volim klizat i igrat igrice. U školi mi je najdraži likovni. Meni je najbolji prijatelj Anrija i Jure. Ne volim se rano dizat. Kad odrastem želim biti nogometaš.

Zovem se Laura. Kada odrastem bit ću gimnastičarka. Volim prijatelje, učiteljicu, likovni, matematiku, mamu i tatu.

 

Ja sam Andrija. Volim pomagati mami u kuhinji, a tati u garaži. Ponekad se potučem s bratom. Volim igrati igrice i igrati se s prijateljima. Kad odrastem bit ću učitelj.

Ja sam Katja. Volim se igrati s prijateljima i volim prat suđe. Volim biti s mamom i tatom. U školi mi je najdraži predmet likovni. Nekada sam se posvađala s Maricom. Kad odrastem želim biti učiteljica.

 

Ja sam Marica. Volim svoje prijatelje i svoju obitelj najviše volim. Ja ću biti učiteljica kada odrastem. Moje mane su da sam ponekad lijena. Od predmeta u školi najviše volim matematiku i likovni. Ne volim se svađati oko nekih stvari. Plešem u folkloru.

Zovem se Ian. Volim jest špagete, lazanje, pužeke, rižu i mlince. U školi volim tjelesni, matematiku i hrvatski. Volim se igrati graničar, lovice, skrivača i kamen škare i papir.

Ja sam Leo. Ja sam dobar prijatelj i volim prijatelje. Volim trenirat i klizat. Ne volim plesat. Kad odrastem bit ću trener.

 

Moje ime je Arijana. Volim jagode. Dobro kuham. Volim mamu i tatu i Antoniju Radoš.

Ja sam Jure. Ja volim svoju obitelj i badminton. Moje vrline su da sam dobar prijatelj. Volim se igrati. Moje mane su da nekad upadam u riječ. Kad odrastem želim biti igrač badmintona. Moji najbolji prijatelji su Andrija, Erik, Ian, Dominik i Leo. U školi volim svoje prijatelje i učiteljicu Antoniju.

Zovem se Lovro. Volim ići u glazbenu školu i kad odrastem želim svirati gitaru. Volim svoju obitelj i prijatelje. Veseo sam, vrijedan i volim životinje.

Ja se zovem Lucija. Moja vrlina je da sam dobra prijateljica. Nasmijana sam, vesela i uredna. Moja mana je da sam tvrdoglava. Volim medvjede, pse, mačke i konje. Ne volim zmije. Od hrane za objed volim jesti pomfri i kečap, salatu, ćufte i pire. Ne volim objedovati ribu i travicu.

 

 

 

 

 

preskoči na navigaciju